Yritysasiakkaille

Valkea Pioni palvelee myös yritysasiakkaita joustavasti ja ammattitaidolla. Kysy tarjous yrityksille suunnatuista palveluistamme ja laskutusasiakkuudesta p. 044 730 7220 / [email protected] tai tilaa kukat kätevästi oheisella lomakkeella!

  Viikkokukkapalvelu

  Kukat parantavat yritysilmettäsi ja piristävät työympäristöä. Ajanmukainen kukkakimppu tai asetelma kruunaa ylellisesti vastaanoton, kassan, aulan ja monen muun liiketoimintanne kannalta tärkeän tilan. Helppo viikkokukkapalvelumme ansiosta henkilökuntanne sekä yrityksessänne vierailevat asiakkaat pääsevät nauttimaan tuoreesta, viikoittain vaihtuvasta kukkasidontatyöstä, joka voidaan suunnitella yrityksenne imagoon ja sesonkiin sopivaksi.

  Sinun ei tarvitse hankkia maljakoita tai ruukkuja, eikä edes leikata imupintoja kukille!  Toimitamme viikoittain (tai sopimuksen mukaan) tuoreen kukkasidontatyön maljakkoineen tai ruukkuineen yritykseenne. Toimituksen yhteydessä otamme edellisen viikon kukkasidontatyön astioineen mukaansa.

  Onnittelut

  Kukkakimppu tai asetelma on tyylikäs tapa muistaa tai kiittää asiakasta, yhteistyökumppania ja henkilökuntaa. Kukat kertovat hyvästä, toimivasta yhteistyöstä sekä työnantajan arvostuksesta työntekijäänsä kohtaan. Kukat luovat hyviä suhteita ja ylläpitävät jo olemassa olevia. Kun muistat yhteistyökumppaniasi kukilla, hän muistaa sinut ja yrityksesi.

  Olipa kyseessä syntymäpäivä, osanotto, vauvaonnittelu, ylennys tai eläkkeelle pääsy, floristimme sitovat teille toivomustenne mukaiset kukat kaikenlaisiin tilanteisiin. Toimitamme kukkatervehdykset asiakkaille ja työntekijöille kotiin tai työpaikoille.

  Joulukukat ja lahjakortit

  Jouluna kiitetään kuluneesta vuodesta sekä toivotetaan hyvää joulua ja menestystä tulevalle vuodelle.

  Teethän joulunajan tilaukset hyvissä ajoin. Toimitamme kukkatervehdykset koteihin ja yrityksiin mielellämme jo muutama päivä tai vaikkapa viikko ennen joulua.

  Valikoimassamme on myös erilaisia lahjakortteja. Liikkeemme oma lahjakortti tehdään haluamallenne summalle ja se on maksettava etukäteen. Toimitamme myös sekä kansallisia että kansainvälisiä Interfloran lahjakortteja.

  Mikäli haluatte, voitte painattaa omalla logollanne varustetut lahjakortit, jotka laskutamme sitä mukaa kun niitä käytetään. Näistä korteista sovitaan aina tapauskohtaisesti.

  Tilakoristelut

  Toteutamme ammattitaidolla tilakoristelut, kattaukset ja kukitukset yrityksesi juhliin sekä muihin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

  Autamme mielellämme rakentamaan yrityksesi näköisen kokonaisuuden. Kukat valitaan tapauskohtaisesti esimerkiksi vierailijaryhmän tai yrityksenne imagon mukaan. Teema voi toistua kaikissa tiloissa: ruoka- ja kahvipöydissä, aulatiloissa, odotus- ja levähdystiloissa, sisäänkäynnin yhteydessä, puhujakorokkeella, messuosastoilla…

  Istutukset

  Vihersisustus luo ympäristöön viihtyisyyttä. Koristeellisuuden lisäksi kasvit toimivat tilojen hapettajina. Kasvit ovat hyvä investointi ja keino parantaa imagoa ja lisätä yleistä hyvinvointia! Viherkasvien avulla tilat voidaan jakaa ja toimiston äänitasoa vaimentaa.

  Yrityksesi ilme alkaa jo ulkoa. Huoliteltu julkisivu antaa yrityksestä positiivisen kuvan. Julkisille paikoille tulevissa istutuksissa on tärkeää huomioida kasvien kestävyys sekä helppohoitoisuus.

  Ota yhteyttä niin suunnittelemme mielellämme juuri teille sopivan kesä-, syys- tai talvi-istutuksen.