Ideasta toteutukseen

Vuosien suunnittelun ja valmistelemisen jälkeen vihdoin keväällä 2018 avasin oman kukkakaupan Oulun Limingantulliin. Kaupan nimeksi valittiin Valkea Pioni. Alku on aina hidasta, mutta pikkuhiljaa asiakkaat alkoivat löytää meidät ja saimmekin tehdä runsaasti niin hääkukkia kuin hautajaiskukkia ja kaikkea muuta mahdollista kukkiin liittyvää. Avasimme heti myös kukkien verkkokaupan ja liityimme kansainväliseen kukkavälitysyhteisöön Interfloraan.

Alkuvuodet ja muutto

Rankat koronavuodet ja vielä tämä nykyinen maailmantilanne siihen päälle vaikuttivat siihen, että päätimme vaihtaa kukkakaupan sijaintia. Pysyimme tietysti Oulussa ja Limingantullissa, mutta uusi osoitteemme on Krouvintie 3, kivenheiton päässä entisestä paikasta. Samalla vaihdoimme liikkeen nimeksi Kukkapalvelu Pioni, jotta sitä ei sotkettaisi Oululaiseen kauppakeskukseen.

Uusi kukkakauppa ja tilaaminen

Uudessa idyllisessä kukkakaupassa palvelemme normaalisti paikan päällä, mutta meiltä voit tilata kukkalähetyksen myös sähköpostilla osoitteesta [email protected] tai verkkokaupasta eKukka -palvelun kautta.

Verkkokaupassamme on Oulun alueen laajin joulukukkavalikoima, joten kannattaa klikata heti ostoksille.

Kokemuksemme ja lupauksemme

Floristeillamme on vuosikymmenten kokemus kukkakauppa-alalta. Haluamme myös jatkuvasti kehittyä kukka-alan ammattilaisina sekä olla edelläkävijä ja siten tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista floristiikan osaamista.

Teemme työtämme intohimolla ja ammattitaidolla. Autamme ja neuvomme mielellämme niin ilossa kuin surussakin.

Olemme teitä varten.

Päivi Seppänen
Kukkapalvelu Pioni / Valkea Pioni Oy

Kukkapalvelu Pioni logo